De oprichting van Kraamcentrum Assen e.o.  kwam voort uit de wens van Verloskundig Centrum Assen e.o. om de kraamzorg aan kraamvrouw, baby en gezin zo optimaal mogelijk te verrichten in goede samenwerking met uw verloskundige. Kraamcentrum Assen e.o. is mede opgezet omdat de behoefte naar kleinschalige kraamzorg werd gesignaleerd. Zorg waarbij wordt gewerkt met korte lijnen voor een persoonlijk contact.

Kraamcentrum Assen e.o. en Verloskundig Centrum Assen e.o. werken samen onder het dak van het Verloskundig Centrum Assen e.o. Deze intensieve samenwerking heeft geleid tot een nog betere zorgverlening aan zwangere en kraamvrouw waardoor wij continuïteit van zorg kunnen bieden.

Wij bieden kraamzorg zoals kraamzorg hoort te zijn; een unieke tijd waarbij de zorg rondom het pasgeboren kindje centraal staat; aandacht voor u als ouders en de grote broers en zussen!

Kraamcentrum Assen e.o. staat voor;

  • Professionele ondersteuning tijdens de bevalling.
  • Verlenen van hoogwaardige kraamzorg.
  • Creëren van een warme en huislijke sfeer tijdens de kraamtijd.
  • Geven van tips en adviezen, beantwoorden van al uw vragen.
  • Signaleren van problemen en doorverwijzen waar dat nodig is.
  • Begeleiding bij de verzorging van uw kindje.
  • Ondersteuning bij borst- of flesvoeding.
  • Betrokken begeleiding van uw functioneren als gezin.
  • Continuïteit van zorg.

Uw mening telt:

De directie van Kraamcentrum Assen e.o. wil de belangen van u als cliënt zo optimaal mogelijk behartigen. Daarom is uw mening ontzettend belangrijk voor ons en willen we graag van gedachten wisselen over uw ervaringen met onze organisatie en de door ons geleverde kraamzorg en eventuele verbeterpunten.

Maak gebruik van het ons emailadres om te reageren. U ontvangt binnen twee werkdagen een reactie van ons op uw e-mail. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk door ons behandeld.

Inbreng cliënten.

Wij vinden de inbreng van cliënten essentieel om optimale zorg tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamperiode te kunnen geven!
Uw mening telt bij Kraamcentrum Assen e.o. De directie hoort heel erg graag wat u belangrijk vindt! Heeft u ideeën, opmerkingen of wilt u van gedachten wisselen over uw ervaringen met de kraamzorg van Kraamcentrum Assen e.o. of over het verbeteren van de zorgverlening, laat het ons weten.
U kunt uw reacties of ervaringen mailen naar: info@kraamcentrumassen.nl
U ontvangt altijd binnen 1 werkweek een reactie van ons op uw e-mail.